Längtar efer sol och värme!

Tycker jag har börjat bli slarvig skriv här. Har jobbat och träffat leverantörer så det känns kul nu inför våren. Har skyltat om skyltfönstret med massor av Diddl saker. Mitt ena däck på cykeln gick i sönder så typiskt när behöver den. Men min morfar var så gullig och körde och köpte ett nytt däck. Innan jag började jobba i morse så cyklade jag och min syster Malin till vårdcentralen och fick sista sprutan. Vi var ju på semester i november och då skulle man ta två innan och en efter. Så nu är jag skyddade i 10 år så slipper jag tänka på det när man bokar en ny resa. Just nu vill jag ha sol och värme är trött på snön och kylan.

Denna vecka har jag många som fyller år. Så grattis till Tessan, Matilda och Lotta.


Ha det så bra! 

                                                                       

Tessan kom och hälsa på!

Har inte skrivet på länge. Har varit hemma och hjälpt min mamma städa efter som de har renoverat hem oss dem. Sen kom Tessan och hälsade på några dagar. Jag jobbade men vi han med mycket bl a spakväll, spela vår favorit spel. Tessan klippt och färgade mitt hår.  I helgen har jag tittade på melodifestivalen och sen blev det utgång. 

Ha en härlig dag!

Vad hände?

I går tittade jag på melodifestivalen och blev så förvånad att Caroline af Ugglas gick vidare och fick juryns röst. Jag tror inte vi kommer vinna med den låten. Jag röstade som bara den i går på Alcazar för det är en vinnarlåt. Nu har jag fått det ur mig och känns bättre. Nu skall jag göra vid mig och gå en till tvättstugan och tvätta. Sen skall jag åka till mina föräldrar och hälsa på.

Vad har hänt i helgen!

Så vad har hänt i helgen! Innan jag åkte till jobbet i fredags så tvättade jag. Annars i helgen har jag jobbat och träffat vänner och i lördags kväll blev det en runda på stan. Söndag åkte jag och handlade och sen blev det en lugn söndag. I går var jag ledig och träffade Sabina, Lotta, Hugo och Ludvig och vi gick en runda på stan sen följde jag med till Tollarp. Snart skall jag åka och jobba sen kommer Matilda hit. Hon har sin praktik i stan så hon skall sova här.


Ha en härlig dag! 
                                                                        Längtar till våren kommer!