En rolig helg!

I helgen har det hänt mycket. Var på bio med min tjejkompis Jane och tittat på Mamma Mia. Filmen var riktigt bra och vi skrattade en hel del. När den kommer ut på dvd skall jag köpa den direkt. Sista helgen i månaden har vi långlördaga här i Kristianstad så jag här även jobbat i helgen. Det var perfekt shoppnings väder så det var mycket folk på stan. Efter jobbet så gjorde jag vid mig och åkte på kalas. Sedan på kvällen så åkte jag, lotta och johan till stan.

Hello Kitty!

 I dag kom det massor med Hello Kitty godis till jobbet. Man vill ju smaka allt (hihi) tur att det snart är helg.
Det finns många olika sorter och här är några . 


                                                                


Dessa Butik Jasmin,Kristianstad

Massor med nya saker!

Nu har vi fått massor med nya saker till butiken. Slime, pruttlera, pennor, block, växande djur, piercing, smycken till tjejer och killar i alla åldrar. Ingen dag är sig likt på jobbet och det är riktigt skoj. I dag har jag sorterat och skyltat om lite och packat upp nya varor. En kund kom in i butiken och sa att vi hade mycket fina saker och det var rena paradiset för henne och hennes barn. De finns ju saker för både henne och barnen. Alla härliga kunder gör att mitt jobb blir ännu roligare. Man hör många som klagar om sitt jobb men jag är så lycklig att har ett jobb som jag älskar. 


Här kommer lite bilder på de nya sakerna! 

                                                                     

                                                               

Baglady!

Denna veckan har vi två tjejer som praktiserar på mitt jobb. Den ena tjejen går på högstadiet och har sen sista dag i morgon och den andra går sista året på gymnasiet och är hos oss två gånger i veckan. I dag fick de en arbetsuppgift att göra vid bland Baglady. De funderade och kom fram till hur de skulle göra och här är resultatet. Riktigt fint och man ser alla halsband och färger. Bra jobbat, tjejer!    Butik Jasmin, Kristainstad                                                      


Dagen börjar med panik...

                                                                                    


I morse när jag vaknade så fungerade inte min toalett. Fick panik men efter en lång stund så kunde man spola.
Ringde min vaktmästare och som tur var kunde han laga toaletten. Har ju bara en toalett  så jag hade fått panik om den hade gått i sönder. Tänkte när jag var på väg till jobbet att nu kommer denna dag inte vara rolig men har haft en riktig bra dag.                          


Tiden bara går...

       

Dagarna springer ju i väg och man hinner ju inte allt. Tess har varit och hälsa på mig några dagar.
Vi har hunnit med mycket fast jag har jobbat. Filmkväll, spa, spelat spel, kört en runda till Ikea m.m.

Nu går man bara och väntar för vi har beställt så mycket nytt till butiken.
Det kommer t.ex.  Hello Kitty, smycken till tjejer och killar....

Kommer bilder sen på sakerna!   
                                                                  

Ny putsade fönster!

I kväll efter jobbet så åkte jag, min syster Sabina och hennes kille Micko till affären och köpte allt som vi behövde till middan. När vi kom in i affären så bestämde vi hos för tacos!

Micko är fönsterputsare och putsade mina fönster efter vi hade ätit. Han är riktigt duktig och snabb. Hade jag gjort det så hade jag inte varit klar än :) . Bor på översta våningen och har alltid lika många spindlar utanför fönstren. Jag och Sabina skrek till varje gång en spindel kryp in men micko var snabb och dödade dem. Hade köpt hem ett speciellt medel som vi sprayade så jag hoppas spindlarna försvinner nu. Sabina hjälpte mig med datan :) i kväll.  
Tack, syrran för hjälpen!   Tack, Micko för du putsade mina fönster! 


                                                                 

Avera!


I veckan har jag haft avera demonstration hos en kund. Varje demonstration jag har är det beställningar på aloe vera gel. Man kan använda den på brännskador, getingstick m.m. Finns även en sort som man kan ha mot ont i halsen för den går att svälja. Nu skall jag packa ner deras varor så det kan levereras.


 
                                                                               

Dålig uppdatering!

                  
Det har hänt en del sen jag skriv sist. Har varit duktig med power walk, varit på after work, kräftskiva, filmkväll m.m. 
När jag och min kollega Malin var på after work så beställde jag vitlöksbröd med räkor. De var jätte goda! Synd att jag inte hade min kamera med mig för upplägget var jätte fint.  Idag har jag varit ledig och tvättkorgen var proppfull så jag har tvättat idag. Roligare kan man ha det på sin lediga dag  men jag var tvungen.