Lite om min vecka!

I veckan har vi firat att butiken fyllt 15 år. I torsdags hade vi kvälls öppet mellan 18-20 och hade lite erbjudande.
Många som kom för att fira med oss och det var en härlig kväll. Sen i lördags var det lång lördag och då fick alla barn som handlade en fin påse med lite överraskningar i och ett bord fyllt med godis. Tyvärr har jag glömt min kamera på jobbet så kan inte visa bilderna.


Idag har jag och min moster hittat på mycket. Varit i många affärer och jag hittade två par stövlar. Är riktigt nöjd med mitt köp. Sen körde vi och handlade mat så jag kunde fylla på här hemma. Till middan åt vi en fiskgratäng med potatis och sallad. Pratade om allt mellan himmel och jord och tittade på tv och fikade.


Nej, nu skall jag förbereda inför morgon dagen för jag skall tvätta in jag börjar jobba.

Trevlig lördag och söndag!
Gick längs med stranden i Åhus och hörde vattnet och fåglarna.


Efter jobbet i går så åkte jag hem till Malin.  Hennes son Hugo hade en kompis som sov över. Igår så åt vi räkor, vitlöksbröd, oliver m.m. och drack vin. Sen blev det filmkväll och killarna valde film och på bordet var det uppdukat med massor av godis.


Idag hann vi med mycket innan jag åkte hem. Var ut och gick en runda i det härliga höstvädret. Sedan hoppade vi hopprep med barnen så i morgon känns det säkert i benen :).

Vi har umgås hela dagen och det var jätte trevligt.

Sen kom min underbara syster och hämtade mig. Tack syrran för du hämtade mig!


Tack för en härlig helg, Malin och Hugo och alla gott ni bjud på.


Nej nu skall jag titta lite på tv innan jag skall sova så man är pigg på jobbet i morgon :).
 
Efter jobbet i morgon skall jag hem till min moster och fika.


Härlig lördag!

Nu håller jag på att göra vid mig för skall åka och jobba. Väskan är packa och står redo i hallen. För efter jobbet så skall jag hem till en kompis och hennes son. Det skall bli riktigt skoj men nu måste jag gå. Skriver senare...


Ha en härlig lördag!
Butik Jasmin 15 år!Nästa vecka fyller butiken 15 år och vi har massor att göra. Vi har beställt hem många roliga saker till butiken.
Nu har vi fått hem allt och fyllt butiken och förberett många överraskningar till våra kunder. Butik Jasmins kalas börjar på onsdag och har sen sista dag på lördagen. Så tittar gärna in hos oss.


Höststädning!

Nu är snart denna veckan med slut, var springer tiden iväg. I veckan så har jobbat och varit på möten.
Har gjort en stor höststädning här hemma och slängt en massa saker som jag inte behöver. Så det känns riktigt härligt!


Typiskt så har jag blivit förkyld och har världens rethosta.


Nu skall jag gå och duscha och göra vid mig. Idag skall vi fira morfars 75 års dag.

Filmkväll!


Det var ett tag sen jag skriv så vad har hänt sen sist. Jobbat och vi har fått många nya varor som T.ex. Hello Kitty, sjalar i alla storlekar och mönster. Sedan allt tråkigt som man måste göra i hemmet tvätta, städa m.m.

 Men har även umgås med mina vänner. Jag och Jane har haft filmkväll och såg bla. 27 dresses. De var riktigt bra så den skall jag köpa. Tess kom och hälsa på mig några dagar och vi hade lika kul som vanligt. Tess är även min frisör och jag är väldigt noga med mitt hår. Hon fick fria händer och klippt och färgade och jag är riktig nöjd med resultatet.