Snart är 2008 slut!

Vad har hänt sen sist jag skriv. Hade jätte trevligt att fira jul med familjen H/S. På julaftons morgon så bytte jag och lotta julklappar. Fick en jätte fin Hello Kitty morgonrock. Den är så varm och go. Sen åkte jag och min familj till mormor och morfar. Vi åt och åt och åt lite till. Sen kom tomten och jag fick många julklappar, b.l.a biljett till diggilo, saker till hemmet.


Juldagen så kom Lotta och Johan hem till mig. Vi käkade mat och spelade spel sen blev det en runda till stan. För mig bliv det en lugn kväll för jag jobbade annandagen.


Snart är året slut och tiden har gått så snabbt. Men skall bli skoj att se vad 2009 har att erbjuda. Håller på att packa inför nyår allt som skall med. I morgon kommer Tess och skall stanna ett tag. Skall bli så skoj att träffa henne och hitta på massa skoj.

Vet ej om jag hinner skriva i morgon och på nyår så jag önskar alla!


                                                              GOTT NYTT ÅR!

GOD JUL!

Nu är allt klart inför julen. Alla julklappar är inslagna och jag hoppas alla blir glada. I morgon efter jobbet skall jag fira jul med familjen och familjen H-S. Skall bli riktigt mysigt och trevligt. I morgon kommer även Lotta hem. Längtar så mycket efter min kära syster.


I helgen så har jag jobbat och i lördags kväll så var jag och Malin på Harry. Vi sa att vi skulle gå hem tidigt men hade så skoj så kom inte hem förrän vid fyra.                                                                                    GOD JUL!


Semester!

Har inte skrivet på länge för jag har varit på semester! Min mamma fyllde 50 år så hela familjen åkte till Kap Verde på semester. Hade jätte härligt och 30 grader varmt så vi solade och badade hela dagarna. Resan hem var lite jobbig för jag kunde inte sova men som tur visade de filmer hela natten. Så vad har hänt sen jag kommit hem. Jag, mamma och mina syskon har varit och shoppat på Ullared. Det har hänt mycket sen sist jag skriv men orkar inte skriva mer.


Nu har vi massor med nya saker i butiken och slår in många julklappar varje dag.

Nu har vi öppet alla dagar förutom julafton. Nej, nu skall jag slå in men sista julklappar till släkt och vänner.
 Kan inte skriva vad för jag vet att de är här inne och läser. 

I, jag hoppas du snart blir frisk och kommer hem. Du finns i mina tankar hela tiden!

J, jag vet att din prins kommer när du minst annar det.